We stellen de jury aan je voor!

Om uit alle ideeën de beste vijf kleine en de beste vijf grote ideeën te kunnen kiezen hebben we een jury gekozen met een hart voor de Marnixflat. We stellen de jury graag aan je voor: Koos van Deventer, Marja Bal, Hans Versluijs en Ewoud Komen!

Koos van Deventer woont al jaren in de Marnixflat samen met zijn vrouw. Hij is actief lid van de ontspanningsvereniging en weet wat er speelt in de flat. Koos kijkt met kritische blik naar de ideeën en richt zich met name op het draagvlak bij de bewoners.

Marja Bal woont nu ruim drie jaar in de flat. Marja is een echte vernieuwer en richt zich dan ook graag op de originaliteit en de impact van de ideeën op het woongeluk.

Hans Versluijs is ex-wethouder van Vlaardingen. Op zijn zeventigste ging hij met pensioen, maar zijn betrokkenheid met Vlaardingen houdt niet op! Hans kijkt met een bestuurlijke blik naar de ideeën en let op de verbinding tussen bewoners en de buurt.

Tijdens de finale-dag zal Ewoud Komen, trainee bij de gemeente Vlaardingen, bij de jury aanschuiven om de presentaties te beoordelen!

Op de foto is de jury druk in gesprek over de ingediende ideeën.

Post Author: Expeditie Marnix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.