De finalisten zijn bekend!

Op maandag 17 december kwam de jury bij elkaar om de beste tien ideeën uit te kiezen. Lid van de jury zijn de bewoners Koos van Deventer en Marja Bal en ex-wethouder Hans Versluijs. De beste tien ideeën worden gepresenteerd tijdens de finale, die plaatsvindt op woensdag 23 januari. De jury kiest die dag één winnaar voor het beste kleine en één voor het beste groot idee. Ook is er een publieksprijs!

Alle deelnemers, (buurt)bewoners en geïnteresseerde organisaties zijn uitgenodigd om de finale bij te wonen. Op 23 januari 2019 ben je welkom vanaf 14:00 uur en start het programma om 14:30 uur. Vanaf 17:00 uur vindt de borrel plaats, waarin gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan. In verband met de catering hebben wij graag een indicatie van het aantal aanwezigen. We willen u dan ook vriendelijk vragen zich aan te melden via deze link.

Finale Expeditie Marnix

Datum: 23 januari 2019

Tijd: inloop vanaf 14:00 uur, start 14:30 tot 17:00 met borrel

Locatie: Marnixflat

Adres: Marnixlaan 19-299, Vlaardingen

De finalisten voor het beste kleine idee
De winnaar van het kleine idee ontvangt €1.018,- voor de uitvoering. Het idee zal op de korte termijn worden gerealiseerd. De finalisten zijn:

  • AED – bewoner Marnixflat
  • Bewegen (op muziek) in de grote zaal – bewoner Marnixflat
  • Zorg en Welzijn – Geuzencollege
  • Buitenruimte – Stadslab Vlaardingen
  • Boekenkast met grote letters – Ontspanningsvereniging

De finalisten voor het beste grote idee

Het winnende grote idee wordt in samenwerking met Waterweg Wonen verder uitgewerkt na de finale. Dit idee heeft effect op het woongeluk van de bewoners van de Marnixflat op de lange termijn. De finalisten zijn:

  • Brug en blijf vitaal – Argos
  • Lifestyle & Multimedia – Geuzencollege
  • Horeca en onderwijs – Stadslab Vlaardingen
  • Gelukslab Marnixflat – ERA Contour
  • Plus+Radio – Stichting Huisomroepen Vlaardingen

We willen iedereen die een idee heeft ingestuurd van harte bedanken voor hun inzet! De komende tijd zullen de finalisten worden klaargestoomd voor hun presentatie. De jury wenst vanuit de vergaderruimte in de Marnixflat alle finalisten alvast heel veel succes:

Jury Expeditie Marnix from JongeHonden on Vimeo.

 

Post Author: Expeditie Marnix

One Reply to “De finalisten zijn bekend!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.